Sezona:
Autorizēties

Jaunumi

Inline sezona sākusies

2020-07-01
Šajā pavasarī, pandēmijas dēļ, līdz pat Jūlijam nebija iespējams rīkot spēles, jo bija distances ievērošanas nosacījumi, kas, protams- komandu sporta spēlēs nav iespējams. Tāpēc mūsu aktivitātes faktiski sākušās tikai Jūlijā!

Tāpat, iespējams, daudzi nespēja sekot līdzi notikumiem mājas lapā, jo saistībā ar servera pārcelšanu un kodu nesaderību- nebija iespējams apgrēdot mājas lapu. Tomēr TAGAD tas atkal ir iespējams. Tātad, kas tad šobrīd notiek inline hokejā?

Irācies Latvijas čempionāts inline hokejā, un kā nekad- notiek daudz inline hokeja treniņi bērniem, par 3x nedēļā. Līdz šim, maksimālais skaits bija Ripo Rīga projekta laikā, kad inline treniņi notika Rīgā, Mežaparkā, Rīgas domes apmaksātā projektā. Toreiz trenerus nodrošinājām katru dienu, bērnu treniņiem. No Jūlija treniņi notiek Majoros.

Latvijas čempionāta spēles savukārt notiek - svētdienās, bet no nākamās nedēļas - plānojas arī darbadienās.

Šogad, gan jāsaka, sezonas kavētā sākuma dēļ, un sakritībā ar citiem sporta veidiem, kas atsākas Jūlijā - čempionāta formāts ir citas formas, kā arī piedalās mazāk komandas, jo izlaistās ziemas (pavasara) sezonas dēļ, daudzi ir atgirezušies uz ledus jau vasarā, jo pauze bez ledus ir bijusi pārāk ilga. Nav noslēpums, ka liela daļa inline hokeja fanu un komandu- ziemā spēlē mūsu faktiski nacionālo sportaveidu- hokeju!

Tāpat, līdz šim nebija pieejamas arī vairāks mājas lapas sadaļas, tāpēc tuvākajā laikā apgrēdosim Latvijas čempionāta sadaļu un citas, kuras līdz šim nebija pieejamas labojumiem.

LIHF


 
v.3.0 © LIHF 2013 - 2016. Izgatavoja Rixtel Lab