Sezona:
Autorizēties

Jaunumi

Noslēdzies Latvijas čempionāts ELITĒ.

2017-07-24
Ir zināmi uzvarētāji nu jau divu līmeņu Latvijas čempionātā.

Augstākajā līgā atstājot aiz sevis visus, triumfēja komanda Jautrais Bitenieks (otrie Pipars, trešie MIXX), savukārt ELITES divīzijā, no divu gadu stabila līdera pozīcijām nācās atkāpties komandai IHK Koijoti, kur 2017.gada laurus plūca komanda Pirāti! Trešie godalgotajās pozīcijās atgriezās komanda Rīgas Vilki (pagājušajā gadā 4-tie).

Komanda U-20 klubu izlase šajā čempionātā piedalījās bez konurences, tā bija treniņu nolūkā, lai sagatavotu jauniešus augstākam līmenim, dotu prasmes un komandas sajūtu, gatavojoties nākotnei un izskatot iespējamo izlasi un to dalību starptautiskās sacensībās.

Šobrīd starp Elites grupu zemāko vietu ieguvējām notiek izspēle ar Augstākās līgas līderiem- par iekļūšanu Elites līgā uz nākamo gadu. Te komanda Vikingi izkrīt no Elites, dodot vienai komandai savu vietu, vēl palikušas izspēles starp komandām Pipars : Cetra un Cetra : Jautrais Bitenieks, par izkrišanu no grupas, vai palikšanu/iekļūšanu Elitē. Spēles nākamajā nedēļā, sekojiet līdzi čempionāta kalendāram.

Vēl turpinās arī sieviešu čempionāta spēles, kā arī tulīt atsākas Amatieru līmeņa čempionāts.
v.3.0 © LIHF 2013 - 2016. Izgatavoja Rixtel Lab